Az osztrákok elleni ma esti, létfontosságú meccsen nem számíthat a németek elleni meccsen csereként pályára lépett Lukasz Piszczekre a lengyel szövetségi kapitány. A Hertha BSC játékosa a mérkőzés előtti utolsó edzésen megsérült, adta hírül a futbol.pl.

Piszczek a németek elleni meccsen 25 percet játszott; az Index értékelése szerint lecserélt elődjénél jobb volt, de sokra nem futotta tőle. A négyszeres válogatott 23 éves játékos nem az első sérült a lengyel csapatban, a németek elleni meccsen Mariusz Lewandowski szenvedett sérülést, míg két játékos – egyikük a BL-győztes kapus, Kuszcsak – el sem tudott utazni az Eb-re. A legnagyobb gond azonban az, hogy kétséges Zurawski játéka is, holott ha az osztrákokat nem tudják megverni, minden bizonnyal búcsúzni az Eb-ről a lengyelek.

Az osztrákok elleni várható kezdőcsapat:
Kapus: Boruc
Védelem: Wasilewski, Dudka, Golański, Żewłakow
Középpálya: Krzynówek, Bak, Smolarek, Łobodziński, Roger
Támadás: Zurawski vagy Zaganowski Saganowski.

1 komment

Címkék: ausztria lengyelország euro2008

A bejegyzés trackback címe:

https://polskifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr88516596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

serjtankian 2008.06.12. 15:48:39

Helyesen Marek Saganowski, de reméljük Zuraw kezd:)
süti beállítások módosítása