A keddi eligazítással elkezdték a német játékosok a Lengyelország elleni Európa bajnoksági selejtezőre való felkészülést. A világbajnokok edzője, Joachim Löw, a piros-fehérek elleni mérkőzés kapcsán óvatosságra intett, és bevallotta, hogy őket tartja a legnagyobb ellenfélnek a D-csoportban.

low.jpg

"A lengyelek az egyik nemzet, akik a csoportelsőségre hajtanak. Szintén nem vehetjük félvállról az íreket sem" - mondta röviden a Frankfurtba érkezést követően, ahol kedden gyülekezett a német csapat. Cél csak egy lehet - a három pont begyűjtése szombaton, a piros-fehérek ellen, a varsói nemzeti stadionban.

"Remélem, hogy az én játékosaim a mérkőzés elejétől maximális koncentráltsággal és motiváltan fognak játszani" - tette hozzá Löw. Az első edzés 17:00 órakor lesz, szerdán pedig sajtótájékoztatóval kezdenek a játékosok. A Lengyelországba indulás előtt csak három foglalkozást terveznek. Varsóba péntek délelőtt repülnek.

A mérkőzés esélyesei a németek, akik júliusban világbajnokok lettek. Eddig még sosem vesztettek a lengyelek ellen, az eddigi 18 mérkőzés alatt. Löw csapatában lesz egy új játékos is, Karim Bellarabi, és éppen egy év kihagyás után visszatér Max Kruse. A világbajnokságot követően többen visszaléptek a válogatottságtól, továbbá több sérült játékos nem játszhat, úgy mint Bastian Schweinsteiger, Sami Khedira, Benedikt Hoewes, illetve Marco Reus.

"Jelenleg nem áll rendelkezésre mindegyik játékosom, de így is a győzelem a célunk. Azok, akik behívót kaptak jó formában vannak, és ezt ki kell használni - mondta a vezetőedző új segítője, Thomas Schneider.

A mérkőzés szombaton, 20:45-kor kezdődik.

Fotó: zimbio.com
Forrás: sport.interia.pl

Szólj hozzá!

Címkék: foci német németország lengyelország labdarúgás euro2016

A bejegyzés trackback címe:

https://polskifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr236768377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása