z11910374X.jpg_464x640

Tizenegy meztelen lengyel(nek tűnő) lány fotójával próbálja rávenni címlapján a görög Playboy júniusi száma Szamaraszék leghűségesebb rajongóit, hogy az Európa-bajnokság idején utazzanak Lengyelországba. A lányok, mint látszik, a körülményekhez képest visszafogottan érzékeltetik a görög férfiakkal, hogy miért is jó dolog „lengyelbe menni” – és akinek még ebből sem esik le a könnyű csajozás vagy a kemény szexturizmus ígérete, a lapban egyértelmű utalást talál: „ha nem a foci miatt, akkor a szép nőkért” – írja a lengyel sportportál, a sport.pl.

A cikk megjegyzi ugyanakkor: hiába, hogy „a modellek kacér pillantásai azzal kecsegtetnek, Lengyelországban sokan vagyunk ilyenek”, a görögöket a meztelen lengyel(nek tűnő) lányok sem hozták lázba. Legalábbis eddig sem Wroclaw, sem Varsó utcáin nem látni tömegesen kék-fehérba öltözött turistákat. Aminek persze, és ezt már csak mi tesszük hozzá, lehet szimplán az az oka is, hogy az átlag görög most inkább azzal van elfoglalva, egy hét múlva lesz-e még pénze.

Szólj hozzá!

Címkék: fotó modell görögország meztelen playboy

A bejegyzés trackback címe:

https://polskifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr804583688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása