Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Inkább hagyná játékosait orgiázni, mint alkoholizálni Franciszek Smuda, a labdarúgó Európa-bajnokságon társrendező Lengyelország válogatottjának szövetségi kapitánya – írja az MTI a Dziennik Gazeta Prawna című lap cikke nyomán (sajnos az újság honlapján nem találtuk az eredeti szöveget; lehet, hogy csak mi voltunk bénák).

A szövetségi kapitány a görögök elleni ma esti nyitómeccs előtt adott interjúban azt mondta futballistáiról: „jobb, ha bunga-bungáznak, mintha túlzásba vinnék az alkoholfogyasztást”. A kifejezés a korábbi olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi prostituáltakat felvonultató vad szexpartijaival kapcsolatban vált ismertté.

Smuda hozzátette: az alkohol nála „egyszerűen kiveri a biztosítékot”. Ennek egyik jeleként áprilisban Slawomir Peszko egy éjszakai italozás miatt kikerült a csapatból, míg Artur Boruc és Michal Zewlakow más komoly büntetést kapott. Egyébként épp Peszko italozásáról számolt volna be Karolina Szostak, a Polsat munkatársa a túlságosan merész dekoltázsa miatt világhírt hozó videóban.

Szólj hozzá!

Címkék: interjú szex alkohol franciszek smuda

A bejegyzés trackback címe:

https://polskifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr224573655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása