Már a sorsoláskor sejteni lehetett, hogy nem sem lesz a Bajnokok Ligája csoportköreiben lengyel csapat. A Wisla Krakkó ugyanis azt a Barcelonát kapta a harmadik kvalifikációs körben, amely két éve még megnyerte a BL-t, 0-1-ről fordítva az Arsenal ellen, és amelyről sejteni lehet, hogy a tavalyi bajnoki bronzérem után idén nagyon meg akarja mutatni.

Nos, meg is mutatta, már az első meccsen, hazai pályán. A Barcelona Eto'o 17. és 84., valamint Hernandez 24. és Henry 50. percben lőtt góljaival 4-0-ra intézek el a krakkóiakat. Azt nemigen remélhetjük, hogy a jövő héten erre 5-0 lesz a válasz, de azért bízzunk abban, hogy legalább visszavágni sikerül az európai sztárcsapatnak, akiket – Krakkó nincs messze – akár a magyarok is megnézhetnek a helyszínen. De azért kéretik a lengyeleknek szurkolni :)

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona wisla krakkó bl2008 2009

A bejegyzés trackback címe:

https://polskifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr38615204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása