Kiestünk az Eb-ről, rendben van. Vagyis nincs rendben, de tényleg gyengék voltunk, ötlettenek és gyámoltalanok; de legalább mi adtuk a kiesettek legjobb kapusát Boruc személyében.

Nem kaptuk meg az európai innovációs központot, rendben van. Vagyis nincs rendben, de Wroclaw tényleg nem világváros, az országok nagy része tényleg nem minket támogatott, hát Magyarország nyert.

Nem hozzánk jön a Mercedes, rendben van. Vagyis nincs rendben, de Wroclaw tényleg nem világváros, a németek nem szeretnek minket, hát Magyarország nyert.

De ez már sok: lehet, hogy elveszik tőlünk az ukránokkal közösen megrendezni tervezett 2012-es Eb-t. Az ukrán kormány ugyanis felbontotta a szerződést a kijevi Olimpiai Stadion átépítésével megbízott tajvani építőipari céggel, márpedig az UEFA júliusig adott haladékot, hogy elkészüljön egy koncepció az összes infrastrukturális probléma megoldására.

Ahogy olvasom az Indexen, a helyzetre való tekintettel az UEFA már hivatalosan sem tartja elképzelhetetlennek, hogy - először az Eb-k történetében - a kijelölt rendező helyett más házigazdát kérnek fel a torna lebonyolítására.

Lehet, hogy a magyarokkal kellett volna társulnunk? Most úgy érzem, rosszabb akkor sem lehetne.

Szólj hozzá!

Címkék: ukrajna euro2012

A bejegyzés trackback címe:

https://polskifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr9538835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása