A lengyel válogatott a Facebookon hirdetett versenyt a szurkolóknak az Eb legjobb szurkere címre. A jelentkezők eddig igencsak a katolikus konzervatív neveltetést kapott kelet-európaiak visszafogottságával pályáznak, sehol nincsenek keblekre, mély dekoltázsba vagy ribancrendszámra tetovált Fehér Sasok, sem piros-fehérre mázolt kockahasú félmeztelen lengyel hajógyári dolgozók. Sőt, egyelőre még kevesebb, mint harminc képpel jelentkeztek a lelkes szurkerek, akiket itt lehet megtekinteni

A lengyelek visszafogottsága talán az Eb-háziasszonyuk nyitottságát hivatott ellensúlyozni, nem tudjuk. Mindenesetre arra remek alkalom, hogy a Polak-Węgier dwa bratanki vezéreszme jegyében, de legalább Bem tábornok emlékére üstöllést talpig lengyelbe vágja, majd lefotózza magát minden magyar, és megmutassa, milyen egy igazi szuperszurkoló.

Addig is még egy kép, nem a versenyből, hanem egy lengyel lelátóról, mintegy kedvcsinálónak.

Szólj hozzá!

Címkék: fotó szurkoló euro2012

A bejegyzés trackback címe:

https://polskifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr294566720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása