Az Európa-bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzésén nem tudták megverni Dániát a Fehér Sasok. A lengyelek, akárcsak a macedónokkal, a dánokkal is 1-1-et játszottak, Vingaard 28. percben klőtt gólját Krzynówek a 43.-ban egyenlítette ki. A csapat, pontosabban Żurawski a 38. percben tizenegyest hibázott.

A futbol.pl tudósítása szerint a lengyel válogatott az alábbio öszeállításban lépett pályára:
Artur Boruc - Marcin Wasilewski, Mariusz Jop, Jacek Bąk, Jakub Wawrzyniak (46. Paweł Golański) - Tomasz Zahorski (46. Wojciech Łobodziński), Dariusz Dudka, Mariusz Lewandowski, Jacek Krzynówek (78. Łukasz Garguła), Euzebiusz Smolarek (77. Marek Saganowski) - Maciej Żurawski (46. Roger). A mérkőzést Chorzówban játszották 40 ezer néző előtt.

Az online sportlap kritkájában ugyanazt emelte ki, mint a horvát lapok a csoportbeli ellenfél Horvátország magyarok elleni 1-1-es meccse után: az ambíció, a lelkesedés, a minden áron győzni akarás hiányát. Ha a felkészülési mérkőzések eredményéből indulunk ki, úgy tűnik, a németek mögött kemény harcban leszünk a horvátokkal a második helyért.

A következő meccs már az Eb-n lesz, vasárnap Klagenfurtban Németország ellen kezdjük a menetelést.

1 komment

Címkék: dánia felkészülési mérkőzés

A bejegyzés trackback címe:

https://polskifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr88498144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ádámbátyám · http://adammondja.blog.hu 2008.06.01. 19:38:34

Hajrá hajrá Lengyelország!!
Én már nagyon várom. A németek talán a lengyel származású játékosaik miatt kicsit jobbak, mint lengyel barátaink, de a horvátokat elkapják. Mármint a lengyelek. A horvátokat. Az osztrákokat meg muszáj.
süti beállítások módosítása