A lengyel válogatott hétfő óta a németországi Donaueschingenben készül az első EB-szereplésre, a külvilágtól hermetikusan elzárt körülmények közt.
Leo Benhakker edzéstaktikájáról így csak kevés hír szivárgott ki - többek közt az, hogy a játékosok napi 2 edzésen vesznek részt, a szállodától 1 km távolságra lévő edzőpályára pedig golfautóval vagy kerékpárral közlekednek. (A kerékpáros menetek során kialakult spontán versenyekben a lengyel sportújságírók bizalmas hírforrásai szerint Wasilewski és a brazil-lengyel sztár, Roger voltak rendszerint a leggyorsabbak, Matusiak pedig egyszer kis híján az árokban végezte. :))
A csapat május 31-ig marad Donaueschingenben, majd június 1-jén lejátssza az EB előtti utolsó barátságos mérkőzését Dánia ellen Chorzówban. 2-án érkeznek majd meg az ausztriai Bad Waltersdorfba, ahol az EB alatt a bázisuk lesz. Az első csoportmeccset június 8-án Klagenfurtban játsszák Németország ellen.

Szólj hozzá!

Címkék: euro2008

A bejegyzés trackback címe:

https://polskifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr30482435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása