Éppen fél éve annak, hogy történelmi eredményt ért el a lengyel válogatott: matematikai összevetésben egy góllal jobbnak bizonyult a világbajnok olasz csapatnál, így tovább erősítette az Európa-bajnokság megnyerésébe vetett hitet.

A lengyel válogatottnak sikerült 20077. október 17-én csak egygólos vereséget szenvednie a világ legmeghatározóbb, legerősebb játékoskeretű, legmarkánsabb válogatottjától, a magyartól (amely, tudjuk, csak azért szerepel le rendre a selejtezőkön, hogy fölényes magabiztosságával ne tegye már eleve lefutotta minden idők világ- és Európa-bajnokságait). Lódzban a magyarok csak Hajnal Tamás 11-esből lőtt góljával nyertek 1-0-ra a lengyelek ellen.

Azok a magyarok, akik négy hónappal korábban a világbajnok olaszok válogatottat verték meggyőző játékkal 3-1-re. Ezek után természetes, hogy a csak 1-0-ra elveszített meccsel Lengyelország az Eb egyértelmű esélyesévé nőtte ki magát.

1 komment

Címkék: magyarország olaszország lengyelország visszatekintő

A bejegyzés trackback címe:

https://polskifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr96438396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.23. 15:28:41

"Világranglista ide, világranglista oda" -üdv az új blognak!
süti beállítások módosítása