A taktikai csapásmérőt úgy hívják, hogy Jarzębina, ami magyarul elvileg vörösberkenyefát jelent. Valójában viszont derék lengyel matrónákat, akik egy nagyon különös, izé, zenei produkcióval robbantak be a köztudatba.

Amit csinálnak, az kegyetlenebb, mint Balotelli a legrosszabb napján, ostobább a legostobább formájában lévő Pepénél, és jobban zsibbasztja az agyat, mintha egy Playboynak vetkőző kereszténydemokrata politikusfeleség. Tovább után meggyőződhet erről.

De tényleg: aki nem hiszi, nézze, de inkább hallgassa meg, mi az, ami rosszabb a veresegyházi asszonykórusnál: a lengyelek himnusza az idei Európa-bajnokságra.

Akiket nagyon sokkolt a produkció – amivel egyébként, és ez a durva, egy versenyt nyertek el a nénikék –, jobban, mint az uborkaleves fűszeres vodkával, annak gyorsan felidézzük a néhány hete bájos Monika Pietrasinskát, az Eb háziasszonyát.

 

Akiket ez sem vigasztalt meg az éneklő matrónák után, azok gondoljanak arra: a Jarzębina legalább arra garancia, hogy nem a lengyel-görög nyitómeccs lesz az Eb mélypontja.

5 komment

Címkék: zene videó himnusz euro2012 monika pietrasinska

A bejegyzés trackback címe:

https://polskifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr864564414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSÉ 2012.06.04. 15:55:18

Linket is kitehettél volna...

Ha van valami, ami még ennél a dalnál is csapnivalóbb, akkor az a nénikék öltözéke és mozgáskultúrája. Az óvodában is ciki volna.

2012.06.04. 16:45:25

nem szarabb a mai átlag kommersz zenénél

miskagyerek 2012.06.04. 16:56:11

nem mindegy? itt szeretik. Meg nem megalázóbb a magyar eurovíziós gennypólósok produkciójánál.

ariete 2012.06.07. 09:45:31

Szerintem pedig tök jó ez a lengyel népzene motívumaira komponált kis csasztuska, legalábbis vicces, különleges és nem mellesleeeeeg a lelátókról is dalolható, mondjuk mint a híres-hírhedt olasz "pó-pó-pó-pó-pó..." Hála az égnek talán befellegzik a techno-electro megagagyi zajszemétnek, és ez a retro atomcsapás (Buranovszkije Babushki-val egyetemben), hoznak már valamit pozitív változást a kor zenéjébe...
A cikk szerzőjének pedig egy dislike jár... :P

igazságos 2012.06.07. 20:39:41

úgy láccik, mindenhol a veresegyházi asszonykórus a divat, nekünk is vissza kell hoznunk őket a köztudatba.

amúgy a csajszi inkább, mint a szőke transzi.
süti beállítások módosítása