Noha az első meccsen nem sikerült győzni, több lengyel játékos felkeltette nyugati elitligák klubjainak az érdeklődését. Figyelembe véve, hogy a németek ellen a csatársor nem remekelt, nem csoda, hogy elsősorban a védelemben szereplő játékosok váltak kapóssá.

A legnagyobb üzlet minden bizonnyal Boruc eladása lesz. A skót bajnokságban legkevesebb gólt kapott, a Rangers mellett a válogatottban is alapemberré vált kapust a londoni Tottenham Hotspurs figyeli, amely állítólag 12 millió eurót is fizetne érte (a Spurs már vett idén nyáron egy, Londonból nézve kelet-európainak számító tehetséget, a horvát Modricsot).

Boruc mellett klubot válthat a védő Dariusz Dudka, akit a nagy múltú, az olasz élvonalba tavaly visszajutott, és újoncként a nyolcadik helyen végzett SSC Napoli vinne. A másodosztályban játszó Robert Lewandowski – aki, köszönöm a kolléga pontosítását, nem a válogatott Lewandowski – pedig a szintén olasz elitklub, a római Lazio játékosa lehet 500 ezer euróért.

1 komment · 1 trackback

Címkék: átigazolás lazio tottenham napoli boruc dudka

A bejegyzés trackback címe:

https://polskifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr18512584

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ccna course london weekend price 2019.01.03. 14:49:49

A VARÁZSlatos Siona - egy rögtönzött felfedezőkörút emlékére - Varázsszőnyeg - A kultúrkalandok folytatódnak...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

külképviselet · http://mission.blog.hu/ 2008.06.11. 12:33:51

Amúgy az általad említett másodosztályú Znicz-játékos Robert Lewandowski nem válogatott. A válogatottban Mariusz Lewandowski, az ukrán első osztályú Shachtar Donieck játékosa szerepel.
süti beállítások módosítása