Nyert olimpiát, kétszer szerzett bronzérmet világbajnokságokon, a kontinensviadalokra azonban eddig még ki sem jutott a lengyel válogatott. Most először jött össze ez a bravúr, ráadásul a sors kegyes volt hozzájuk: a harmatgyenge osztrákok mellett a szeszélyes horvátokkal és azokkal a németekkel kerültek össze, akik két éve, a vébén is csak egy mázlis, hosszabbításban szerzett góllal gyűrték le őket.

Szóval a csoportból való továbbjutás nem lehet probléma. Ha ez összejön, akkor a cseh-portugál-svájci-török négyesből lesz valaki az ellenfél, a cseheket barátságos meccsen verték az év elején, a portugálokat a selejtezőkön, így ezzel sem lesz gond. Úgyhogy az elvárás a négy közé jutás – ami bemutatkozásnak nem is rossz.

1 komment

Címkék: horvátország ausztria csehország németország törökország lengyelország portugália svájc euro2008 esélylatolgató

A bejegyzés trackback címe:

https://polskifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr46438436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.23. 15:30:44

Remélem horvát, lengyel lesz a továbbjutó és a németül beszélő csapatok hamar követik Bryant!
süti beállítások módosítása