Kedden megérkezett a Pogoń Szczecin dél-afrikai balhátvédje Ricardo Nunes. A játékosnak tetszenek a körülmények, amelyek az új kulbnál fogadták.

Ricardo_nunes_1.jpg

"Lengyelországban bemutatkozni számomra nagyon nagy lehetőség, mivel a lengyel liga színvonala folyamatosan növekszik. Mindenki bíztatott, hogy a Pogoń egy jó és stabil csapat, egy nagyszerű hely számomra" - mondta a 28 éves, a két évvel ezelőtti szezont a szlovák MŠK Žilinában lejátszó játékos. "Jelenleg az a célom, hogy napról napra keményebben dolgozzak, hogy minél hamarabb jó formába kerülhessek. Legelőször megfelelő fizikai állapotba kell kerüljek és munkámmal hozzá szeretnék járulni a csapat teljesítményéhez. Összpontosítanom kell, hogy lépésről lépésre minden sikerrel összejöjjön nekem és a csapatnak is, illetve a csapaton belüli jó viszony kialakítására is törekedni fogok" - tette hozzá a Dél-afrikai Köztársaság válogatottja.

A játékos bemutatkozása azonban még valószínüleg várat magára. A "kikötősök" pénteken 20:30-tól a szintén kikötővárosi Lechia Gdańskhoz látogatnak.

Fotó: lovefootball.pl
Forrás: pilkanozna.pl

Szólj hozzá!

Címkék: foci lengyelország labdarúgás ekstraklasa Ricardo Nunes Pogon Szczecin Szczeczin

A bejegyzés trackback címe:

https://polskifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr686707121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása